## **ZUWENA INTERNATIONAL SCHOOL**

Zuwena Kids Holiday Club - TIMETABLE

TIME	DURATION	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY
8.00 a.m.	1hr	PICK UP	PICK UP	PICK UP	PICK UP	PICK UP
9.00a.m.	1hr	Morning Devotion & Bible Study	Morning Devotion & Bible Study	Morning Devotion & Bible Study	Morning Devotion & Bible Study	Morning Devotion & Bible Study
10.00 a.m.	30 min	Snack	Snack	Snack	Snack	Snack
10.30 a.m.	30 min	Outdoor Activity	Outdoor Activity	Outdoor Activity	Outdoor Activity	Outdoor Activity
11.00a.m.	1hr	Practical Life Skills	Cookery	Music & Movement	Project (Teams)	Project presentation & Awards (Teams)
12.00p.m.	30 min	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch	Lunch
12.30p.m.	30 min	Kids Games (e.g. Treasure Hunt)	Free Choice Activity	Story Telling	Free Choice Activity	Singing Games
1.00p.m.	1hr	Art	Swimming	Kids Documentary	Swimming	Kids Movie
2.00p.m.	1hr	Home	Home	Home	Home	Home